Novosti

13.01.2018. - Imate slabe nokte?

Dijelimo i poklon!

Imate slabe nokte? - Ojačajte ih pomoću IBX tretmana koji sprječava listanje i pucanje te dubinski obnavljaju.

JESTE LI ZNALI...

IBX sistem učinkovito prodire u duboku strukturu nokta, djeluje kao „dvostrano ljepilo“ koje spaja oštećene dijelove nokta. U nekoliko slojeva se nanose dvije komponente IBX sistema koje se suše u posebnoj sušilici za nokte ili se nokti stavljaju u UVE lampu.

Tretman traje od 10 do 30 min.
Pomoću UV svjetla dopire se u najdublje slojeve noktiju, potiče njihov rast i njega uz ulja jojobe i avokada.

Ovaj tretman pomaže prirodni rast noktiju tako što jača tanke, ekstremno elastične nokte i uklanja nepravilnosti. Tretman ima produljeno djelovanje na prirodni nokat, potiče rast i sprečava daljnje ljuštenje. Iznimno je pogodan za osobe koje imaju prirodno tanke, krhke nokte koji se ljušte, listaju i brzo pucaju.

Za razliku od ostalih proizvoda namijenjenih obnovi noktiju koji tretiraju isključivo površinu, IBX prodire u nokat pomoću topline i zapečaćuje se UV svijetlom. Ovaj sistem spaja gornje slojeve nokatne ploče kako bi hranjive i ojačavajuće tvari ostale u noktu i dale odmah vidljiv rezultat. Nije ga potrebno uklanjati jer trajno ostaje u noktu (naravno dok god nokat ne izraste).

IBX sadrži:

Kome se preporučuje?

Rezultati su zamjetni već nakon prvog tretmana, a za potpuni oporavak vaših noktiju potrebno je napraviti kuru od minimalno 3 tretmana.
Rezervirajte svoj termin već danas i prepustite njegu noktiju profesionalcima i nagradit ćemo Vas Dadi Oil uljem za njegu noktiju.

Dadi’Oil ulje za njegu noktiju dobilo je prestižnu nagradu Nails Magazina kao najbolje ulje za njegu noktiju!

Rezervirajte svoj termin na 099 295 0565 i uvjerite se u izvrsne rezultate!

< Natrag

 

Zovite nas

Pitajte nas

Pratite nas

Posjetite nas

2010 - 2019 © Medistil j.d.o.o.

Politika privatnosti | Kontakt