Novosti

LOYALTY CARD

Saznajte sve o našem programu vjernosti!

Svim našim članovima želimo dobrodošlicu u naš Loyalty program u kojem smo za Vas i Vašu vjernost pripremili posebne pogodnosti koje možete ostvariti učlanjenjem i sudjelovanjem u našem Loyalty programu.

Pojednostavljeno: učlanite se u naš program vjernosti (prilikom čega plaćate jednokratnu članarinu), dobivate LC karticu te prilikom svakog dolaska u naš salon ostvarujete popust do 35% prilikom svakog korištenja usluge!

Sve detalje, pravila i upute našeg Loyalty programa možete pročitati u Pravilniku.

 

PRAVILNIK

 

 1. IZDAVANJE LC KARTICE
  1. Med-or Loyalty karticu (u nastavku: LC karticu) može dobiti svaka fizička punoljetna osoba, koja je dala svoju izričitu suglasnost i privolu za izdavanje kartice urednim ispunjavanjem Pristupnice.
  2. Izdavatelj i vlasnik LC kartice je MED-OR održavanje d.o.o., Ulderika Donadinija 20, Zagreb, OIB: 92674509671 (u nastavku: Izdavatelj).
  3. Med-or Loyalty karticu nije moguće koristiti kao sredstvo plaćanja.
  4. Med-or Loyalty kartica izdaje se uz plaćanje jednokratne članarine u iznosu od 100,00 kn ili 200,00 kn.
  5. Med-or Loyalty kartica vrijedi isključivo na području Republike Hrvatske.
  6. Za ostvarivanje prava na izdavanje Med-or Loyalty kartice nije potrebno biti postojeći klijent.
  7. Korisniku će biti dodijeljena Med-or Loyalty kartica s jedinstvenim brojem.
 2. UPORABA LC KARTICE
  1. Prilikom predočenja LC kartice Korisnik ima pravo na popust od 15% (za LC karticu u vrijednosti 100 kn) ili 35% (za LC karticu u vrijednosti od 200 kn) na izložene cijene usluga u Beauty centru, prilikom svakog korištenja usluge.
  2. Gore navedeni popusti se ne odnose na usluge koji su na akciji te kupovinu proizvoda za kućnu njegu.
  3. Izdavatelj ima pravo pružiti dodatne pogodnosti za Korisnike LC kartice, uz pisanu obavijest.
 3. PRESTANAK PRAVA UPORABE LC KARTICE
  1. Korisnik ima pravo u svako doba pismenim putem otkazati uporabu LC kartice, uz povrat LC kartice Izdavatelju. Otkaz vrijedi od trenutka kada Izdavatelj primi obavijest o otkazu i vraćenu LC karticu, bez prava povrata uplaćene članarine.
  2. Izdavatelj ima pravo u svako doba bez obrazloženja otkazati korištenje LC kartice Korisniku. U tom slučaju sve eventualne pogodnosti Korisnik mora iskoristiti u roku od 8 dana od primitka obavijesti, nakon čega iste pogodnosti prestaju vrijediti.
 4. GUBITAK ILI KRAĐA LC KARTICE
  1. Gubitak ili krađu LC kartice korisnik mora odmah pismenim putem prijaviti Izdavatelju na njegovu adresu, u protivnom odgovara za eventualnu nastalu štetu.
  2. Izdavatelj nije obvezan nadomjestiti izgubljenu ili ukradenu LC karticu.
 5. ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA
  1. Korisnik garantira za točnost podataka dostavljenih Izdavatelju. Korisnik daje Izdavatelju izričitu suglasnost za obradu svih podataka navedenih na Zahtjevu, kao i za sve daljnje obrade vezane uz izdanu LC karticu, što obuhvaća pravo Izdavatelja na prikupljanje, pohranu, organiziranje, korištenje, uvid, razmjenu i prijenos podataka za vrijeme trajanja i prestanka ugovornog odnosa. Korisnik je suglasan da ga Izdavatelj putem dostupnih sredstava priopćavanja obavještava o proizvodima i uslugama u okviru svoje djelatnosti. Korisnik je upoznat da ima pravo u svakom trenutku opozvati ovu izjavu o suglasnosti te da u tom slučaju prestaje biti korisnikom LC kartice i ne može više koristiti predviđene pogodnosti.
  2. Izdavatelj garantira korisniku da će njegovi osobni podaci biti tajni te da će se isti obrađivati i koristiti u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.
 6. ZAVRŠNE ODREDBE
  1. Izdavatelj može mijenjati uvjete poslovanja za izdavanje i uporabu LC kartice. O bitnim promjenama poslovanja mora pismeno obavijestiti Korisnika. Ako Korisnik i nakon primitka obavijesti o promjenama ili dopunama tih odredbi pismeno ne otkaže uporabu LC kartice i nastavlja s njezinom uporabom, smatra se da se s njima slaže.
  2. Obavijesti poslane na zadnju adresu o kojoj je Korisnik obavijestio Izdavatelja smatraju se valjano dostavljenima.
  3. Zabranjena je svaka neovlaštena i nezakonita uporaba LC kartice. Moguće eventualne sporove između Korisnika i Izdavatelja rješava nadležni sud u Zagrebu.

 

Zahvaljujemo na Vašem članstvu!

< Natrag

 

Zovite nas

Pitajte nas

Pratite nas

Posjetite nas

2010 - 2019 © Medistil j.d.o.o.

Politika privatnosti | Kontakt